Otsikko taas erittäin tyhjä, en vain keksinyt mitään. Nyt vähän tämmösiä pikkujuttuja esiin.

Elikkäelikkä. Meille ei ole tullut lahden näyttelylappuja ja tänään sitten soitin että missä vika; Nellille tuli jo alkuviikosta. Minulle sitten sanottiin että eipä löydy meidän nimeä jh-listalta mistään. Voi kun mukavaa. Vakuuttelin että kyllä varmasti ollaan ilmoittauduttu ja vielä ihan ajallaan. Nainen lupasi selvitellä asiaa ja soitella sitten takaisin. Sama henkilö soittikin sitten jonkun ajan päästä, ei kuulemma löytynyt meidän ilmoittautumista. Sanoi kuitenkin että jos ollaan ennen ilmoittautumisen umpeen menemistä maksettu niin päästään osallistumaan. Maksukuitti pitäisi vain tulostaa ja tuoda sitten paikanpäälle. Heti kun äiti tulee töistä niin pitää etsiä sen tili läpi ja voi kun toivon että löytyisi se maksu! Tänä vuonna ei paljon näyttelyjä enää olekaan.

Tänään kaverini kertoi juttua hänen ja koiransa Aatun rullaluisteluharjoituksista. Tottakai meidänkin pitäisi sitten päästä rullille! Tässä iltapäivällä vedinkin rullaluistimiset jalkaan. Lili ei onneksi pelännyt rullaluistimia kovinkaan paljoa. Lähdettiin siis tuohon asvaltille luistelemaan. Sujui tosi hyvin ainakin Lilin osalta; eihän se edes välittänyt. Itsellä oli vähän hankaluuksia kun ei ole tullut luisteltua rullilla nyt piiitkään aikaan. Missäs se jarru olikaan? Kuitenkin lopulta päästiin edes eteenpäin. Hirsimäkeä kohti lähdettiin ja välillä Lili pääsi tienviereen merkkailemaan. Huomenna ehkä taas sitten jos vähän pidemmäksi aikaa lähdetään. Nyt oli kiire Salkkareita katsomaan ;)

Olen ajatellut että josko me mitenkään voitaisiin ilmoittautu ensi kuun lopussa olevaan agilitykisaan. Se taitaa löytyä meidän kalenterista, mutta nyt itseä vähän epäilyttää. Ilmoittautuminen pitäisi netin kautta pistää jo 11.5.. Ollaankohan me vielä valmiita :) Ei siinä kerittäis kuin yksissä treeneissä käväsemään ennen kisoja.

Nomutta. Viikonloppuna toivonmukaan siis päästään lahteen, sunnuntaina on kuitenkin varmasti tiedossa puuhastelua agilityn parissa.

- Janette ja Lili