Heippa. :P Taas otsikointi ei oikeen onnistu. :D
Tänään oli viimeinen yhteinen päivä Iiriksen kanssa. Tosi nopeasti meni aika ja tosi nopeasti kerkisin siihen jo kiintymään, onneksi jatkossa nähdään varmasti! Jossei muuten kyläillen niin mätsäreissä ja näyttelyissä. Aamusella myös Rölli-tipsu tuli meille päiväksi hoitoon oman porukkansa lähdettyä Puuhamaahan. :D Ensin ajattelin et miten mä kolmea koiraa pystyn mitenkään pitämään, mutta kun Rölli oli tuttu ja jotain olin jo luvannutkin, niin otin se kumminkin. Eihän siitä paljoa vaivaa voi olla, eihän?

Rölli tuli toimeen hyvin Iiriksen kanssa, mutta mitenkään kovin ei leikkineet. Vaikka aluksi vähän epäilinkin, niin eivät nuo kolme mitään suurta showta järjestäneet. Jossain vaiheessa meinasi hermot mennä kun Iiris haukkui mustasukkaisena kun Lili ja Rölli olivat kokoajan toisissaan kiinni ja painivat. Eivät ollenkaan Iiristä mukaan ottaneet. Iiris tosin on niin ujo ettei varmaan olisi itse uskaltanut niiden vauhdissa painia.

Lähdettiin päivemmällä metsään, koirat olivat onneksi jo väsyneet jonkin verran takapihalla juoksettuaan, mutta kyllä niillä silti virtaa riitti kun heti meidän polun päässä tuli kultsi vastaan. Käkää. Kaikki vetivät sinne suuntaan, onneksi en Röllille ja Iirikselle ottanut flexiä, olisin ihan solmussa ollut. :'D Tilanteesta selvittiin kuitenkin, hihnat tosin olivat sekaisin ja olin säikäyttänyt itseni ja vastaantulijan astumalla vahingossa Lilin tassun päälle; se kiljui. Siinä rytäkässä tulin jo päättääkseni ettei kolmea koiraa koskaan meidän taloon tulisi astumaan. Mutta myöhemmin huomioin että jos ottaisin niin monta koiraa, kaikki eivät olisi alle kahden vuoden ikäisiä kakaroita ja kaikki olisivat kunnolla hanskassa ja koulutettu.

Lopulta pääsimme sinne asti että pystyin päästämään Lilin vapaaksi. Se oli aika helpottavaa, kokoajan olin saanut noukkia hihnaa jonkun jalkojen välistä ja löysentää jonkun hihnaa ja kiristää toisen. Nyt oli sentään kummallekkin remmille vapaa käsi kun Lili sai nautiskella vapaudesta. Kävelimme ihan hyvän kokoisen lenkin, mitään suurempia ongelmia ei tullut. En vaan millään olisi halunnut lähteä sieltä metsäpolulta, se on oikea "luonnonrauha", ketään ei melkein koskaan tule sinne. Paitsi tällä kertaa meillä kävi huono tuuri, eräs mies oli kävelyllä, onneksi sanoi ettei "pelkää koiria", kun jotenkin pääsi Lili ainakin räkyttämään sille. :D No, sitten odoteltiin vähän että mies menisi edemmäs ja jatkettiin matkaa.

Kotona koirat halusivat vain sisälle eivätkä jaksaneet ulkona olla, joivat siinä vettä ja aloin pistämään kaikille sapuskaa. Iiriksellä varsinaisesti olisi silloin ollut ruoka-aika, mutta Röllille en ollut antanut mitään ja Lilikin sitten tahtoi välipalaa. Iirikselle nappulat likoomaan ja Röllille sitä purkkimössöä. Lili sai sitten lopuksi Iiriksen nappuloita sekoitettuna omiinsa. Melkein heti tuli Röllin "omistaja" ovelle. Tai oikeastaan se tuli mun pikkuveljeä kysymään, mutta sanoi että voi viedä Röllin samalla kotiin. Ja sitten talosta lähti yksi parketinkuluttuja. Pari tuntia siitä ja Iiriksen emäntä ja emännän poika saapuivat Iiristä hakemaan. Olin vähän Iiristä harjannut ja tavarat katsonut valmiiksi. Vähän haikeaa nyt kun on vain yksi laiskuri. :D Miten siihen Iirikseen niin nopeasti kerkisi kiintyä? Mutta Lilin kanssa elämä on vähän leppoisampaa, ei niin aikaisia herätyksiä! x')

Meillä on muuten viikonloppuna lauantaina mätsäri ja sunnuntaina koiratapaaminen. Tapaamiseen ja mätsäriinkin on tulossa paljon porukkaa ainakin petsiestä. :D En taidakkaan saada sellaista himoitsemaani näyttelyremmiä ennen tota mätsäriä.. Ja olen nyt ajatellut ilmoittaa Lilin lokakuussa olevaan ryhmänäyttelyyn, mutta pelottaa jos tulee hylätty..

Sorryy, otin kyllä kuvia tänään mutta eivät ottaneet onnistuakseen.

Kirjoitellaan taas, stau. :P

- Janette ja Lili