Tänään meillä oli jälleen normaalisti agility ja perustottelevaisuus kurssit. Aiemmin päivällä olin itse uimassa, mutta Lili sai jäädä kotiin lepäämään.

Agilityssa mentiin melko lyhyttä rataa, meidän makuun ihan helppo :D Oli esteitä joista Lili tykkää, ja jotka se edes jotenkin osaa. Piirsin taas hienon piirustuksen paintilla meidän radasta. Vauhti oli taas vähän ongelmallisen hidasta, mutta ainakin pieniä pätkiä radasta se meni ihan reippaasti :) A-esteestä Lili nykyään tykkää hirveästi, täytyy olla tarkka, ettei se ala hyppäämään nousukontaktia. Kepeissäkin se oikein pääsee vauhdin makuun ;) Mutta siis, ilma oli edelleen kuuma, mutta onneksi Liliä se ei tuntunut haittaavan. Sai se vähän kastellun frotee-pyyhkeen alla makoilla ja vettä oli paljon tarjolla.

 

agilityc.jpg

Tokoilukin sujui oikein mallikkaasti! Mentiin seuraamista sellaisessa bh-kokeen seuraamiskaavan mukaisesti (tai no mikä onkaan). Eli siis olikohan se nyt 30m normaalia seuraamista, sitten täyskäännös, 10m hitaasti seuraten, 10m juosten, 10m normaalisti, sitten käännös ja vinosti pieneen ruutuun, jossa perusasento ja siitä suoraan seuraten viimeselle "merkille" ja perusasento. Lili piti kontaktin tosi hyvin :) ! Vähän seurasi väljästi, mutta siitä en viitsi motkottaa, kai sitä häiritsi oma epätasainen etenemiseni ja pitkä ruohikko. Juostessa kontakti taisi kadota kokonaan.. Käännökset meni hyvin. Harjoiteltiin myös hieman paikallaoloa ja kaukokäskyjä. (siis ihan easy-versiona) Meille on vähän hankalaa aina ollut tuo istumisesta ja makaamisesta seisomaan nousu ;) Harjoittelin myös pitkästä aikaa muitakin käsiliikkeitä kuin  maahanmenossa. Ja oli meillä pieni rentoutumisharjoituskin.

Huhheliheijjaa. Olen päättänyt nyt aloittaa Lilin kunnon kohentamisen. Aina olen ollut siinä luulossa, että se on tosi hyvä kuntoinen, mutta nyt on alkanut vähän epäilyttää.. Varsinkin kun ei ole enää kovin usein käynyt äidin kanssa juoksemassa. Eli jos jaksettaisiin joskus lähteä pyörälenkille. Minähän en jaksa itse juosta.. :D

Nea oli muuten kuvaamassa ihan järkkärillä meidän agilitytreenejä, toivotaan että saadaan sitten taas joskus.

 

Janette ja Lili