Nyt tosiaan päästään ihan vuodattamaan tätä meidän surkeutta tänne. Lilin valeraskaus on luultavasti taas alkamassa, ja sen syyksi voin nämä jotkut vastoinkäymiset treeneissä sitten pistää.

Agility oli siis meillä tänään, ja treenit menivät kyllä todella huonosti. Kuumailma ei kaiketi mitenkään vaikuttanut meidän suoritukseen, mutta mutta. Lili aluksi karkaili jokasella radalla johonkin haahuilemaan. Se siis yksinkertaisesti vain vaihtoi kesken radan suuntaa ja kipitti hitaasti ja varmasti parkkipaikka alueelle, josta se luuli löytävänsä varmaan niitä pentuja. Myös meidän kouluttaja Jossu kiinnosti hirveästi. Radalla se siis oli taas tuommoinen normaaliakin hitaampi tassuttelija. Ekalla radalla meni suht hyvin, sen jälkeen sitten se oli pelkkää pakottamista se Lilin meno. Luulenpa jo että ilman nameja se olisi yksinkertaisesti lopettanut enää yrittämästä.

En tiedä, voidaanko me enää harrastaa agilitya, kun tuo todellakin tuntuu vähät välittävän siitä. Tänään näytti jo, että Lilistä koko touhu on vastenmielistä. Kotipihalla se hyppii intona  esteiden yli lelujen perässä. Agiradan reunalla leluja ei saisi sen suuhun edes tunkemalla. En tahtoisi pakottaa Liliä mihinkään, mutta nyt tuntuu todella turhautuneelta, kun kaikki muuten sujuu ihan hyvin. Kai me sitten tyydytään kiertämään näitä epiksiä, ja koetetaan vaan pitää sitä harrastusta edes jotenkin mukavana. Tänään Lili sai vauhtia vain kepeillä, joista se näyttää tykkäävän. Ei minua niin kovasti siis haittaa se että Lili sattuu olemaan hidas, mutta se, että Lili ei pidä agilitysta enää, niin kuin vaikka alle vuosi sitten. Silloin sain itsekin pinkoa ja Lili näytti onnelliselta :)

Ratapiirrosta en nyt jaksa väkertää. Kuitenkin tosi helppo rata, melko suora. Valssailua ainakin meidän kohdalla oli paljon. Radalta löytyi hyppyjä, kaksi putkea, kepit ja rengas.Radalle otettiin myös toisella kierroksella A-este.

Unohdinpas taas kysyä Jossulta, että milloin se meidän kesätauko on. Täytyisi se sterilointi aika varata.. Ja kun Iiris-sheltti tulee meille heinäkuussa taas hoitoon, niin silloin pitäisi olla jo juttu hoidettu.

No mutta joo. Toko meni sitten paremmin :) Otettiin seuraamista ja Lili sai paljon nameja. Tuosta se Lili näyttää jopa pitävän, mikään ihme kun nameja tungetaan nenän eteen pienestäkin yrittämisestä. Mutta mukavaa tuo tokoilu minustakin on. :)

Eipä tässä muuta. Lili tuossa tassut sirosti ristissä makoilee kaiken touhuilun keskellä. Väsynyt pieni ;)

Janette ja Lili