Tänään olikin herätys viideltä ja puoli kahdeksalta lähdettiin. Kyyditsijänä toimi Nellin äitin työkaveri joka tyttönsä kanssa suunnistivat myös näyttelyyn parsoninsa kanssa. Sindy/Cindy olikin tosi energiapommi ja heti alkuun Lilin pinna katkes :) Sindy/Cindy oli matkan takaronkissa omassa boksissaan Lilin rämisevän häkin kanssa, Lili sai olla jalkotilassa. Matka kesti noin tunnin.

Perillä purettiin tavarat jh-kehän laidalle, kierreltiin kauppoja, Nelli tutustui Naksu-kleiniin(lainakoira), ihailtiin näyttelykoiria ja katseltiin Sindy/Cindyn kehää. Vähän jälkeen yhden nuorten jh alkoi ja me pakkauduttiin kehän laidalle, minä sylissäni Lili(+valkoiset karvat!) ja Nelli sylissään Naksu (+ruskeat karvat!). Teippiharja tuli taas todella tarpeeseen kun kummastakin koirasta leijaili karvoja :-)

Kun nuorten kehä oli ohi minä kampailin ja siistin Liliä. Ensin meni eka satsi vanhempia junnulaisia kehään. Sitten me. Lili käyttäytyi tosi edustavasti! Pöydällä oltiin nätisti vaikka vähän hampaita katsellessa pyristeli (minä sain näyttää hampaat). Edestakaisin ja L-kirjain menivät ihan hyvin, vähän Lili tuli jäljessä. Hymyily taisi taas kerran unohtua, minä en millään meinaa tottua että omistajan pitää myös näyttää hyvältä kehässä ;-) Yksityisarvostelujen jälkeen kaikki kutsuttiin kehään ja tuomari valitsi 8 jatkoon. Me ei siihen joukkoon kuuluttu ja sain kätellä tuomaria kädet ihan kinkkusiivuissa. Nelli pääsikin Naksun kanssa jatkoon, jipii! Lopulta eivät silti sijoittuneet, 6 sijoitettiin.

Meitä oli siis junnulaisia 37 vaikka alunperin piti olla 23. Melkein puolet ilmoittautumisista eivät siis olleet jostain syystä tulleet heidän tietoonsa vaikka minäkin sain sähköpostiin varmistuspostin siitä.

Tässä pari (kaksi) fotoa:

38843049.jpg

69428483.jpg