Meillä on ollut tietokoneen netti nyt pari päivää rikki, tänään vasta pääsen kuulumisia kertomaan. Miten olen pärjännyt näinkin kauan ilman sähköpostia? =)

Sunnuntai - Lahti rn

Nyt sitten ihan pieni kertomus meidän lahti-näyttely-seikkailustamme. Oli kivaa, kiitos seurasta ja kyydistä Nelli (ja Nea + Bella)!

Aamulla heräsin sitten itse joskus vähän yli kahdeksan, kerkesin siinä sitten jotain puuhaamaan ennen kuin laiskuri makkara kehtas nousta ylös ja aamulenkille. 10:15 oli ilmoitettu että kyyti hakisi meidät. Tuli vähän kiire kaikkien tavaroiden kanssa, etenkin häkin, aamulenkki vähän venyi.. Päästiin kuitenkin matkaan ja käytiin vielä kaappaamassa Nea ja Bella mukaan ennen kuin varsinainen matka lahteen alkoi. Aluksi hieman huolehdin että kuinka Bella ja Lili oikein suhtautuvat toisiinsa ahtaalla takapenkillä, olihan siellä vähän ahdasta mutta lauleleva Nelli oli mahdollisten riitojen ehkäisijänä koirien välissä.

Perille pääsimme aikas nopeasti, ei minulla ajasta kyllä mitään hajua ole. Paikanpäällä sitten leiriydyttiin häkkien kanssa kehän laidalle (ensin piti tosin löytää se). Lili tuli yhden bulldogin jyräämäksi ja ai sitä huutoa mikä koko monen hehtaarin parkkihallissa raikui.. Haluaisiko Lili asua lasikuplassa jotta säästyis näiltä vieraiden koirien hipaisuilta? No kuitenkin, en jaksanut/kerinnyt katsoa käppänäkehää. Meidän häkit olivat aika lähellä junnukehää. Siinä sitten ravailtiin kahviolla ja vessassa ja ulkonakin käytiin. Lilin kanssa koetin jotain tokoilla, harmiksi vaan ei ahtauden ja häiriön vuoksi nyt niin hyvin onnistunutkaan. Keskityttiin sitten lähinnä vaan treenailuun.

Kehä alkoi vähän yli 3, reilusti yli alkamisajan. Meitä oli 11, eli yllättävän vähän. Kehässä meidät tutkittiin numerojärjestyksessä, me tokina. Minä siinä sitten vähän sekoilin ensimmäisen pienen koiran esittäjänä; en nostanut pöydälle.. No, ei kai se ainoaksi virheeksi jäänyt, luulisin. Koira ei suostunut näyttämään hampaitaan eikä seisomaan kunnolla tuomarin tutkiessa. No, eipä sille voi mitään, tulkaa kopeloimaan koiraani kiitos! Tehtiin vain kolmio, se oli aika hassua.. Me kun oltiin treenattu kaikki kasit ja ässät ja suorat. Minusta aikaa olisi jäänyt reilusti vaativimpienkin kuvioiden teettämiseen. Lopputulos oli sitten että me emme viiden sijoittujan joukkoon päässeet. Toiseksi sijoittuivat koiraleiri-kaverimme Nenna Iitu-kleinin kanssa, onnea vielä! Hyvä mieli jäi kuitenkin, Bellalla meni Nellin kanssa myös mukavasti, mitä nyt pientä karvatuppojen repimistä siellä kehässä ilmaantui..

Päivä oli kuitenkin tosi mukava, ostin Lilille vain pannan, kaksi luuta ja hilleri-lelun :D Ne saavat nyt sitten riittää vähäksi aikaa. Tampereella seuraavat junnut sitten!

Maanantai

Maanantai kului ihan normaalejen puuhastelujen parissa, ei mitään kummempaa treenausta tai mitään.

Tiistai - tänään

Tänäänkään, yllätysyllätys mitään kummempaa tapahtunut. Kohta lähdetään agilitytreenejä kohti, jippii! Toivottavasti Lilillä riittää intoa :))