Hei. :))
Tulin nyt kirjoittamaan, oho, kello melko paljon.

Tänään oli tosi kiva päivä. Mentiin joskus puoli kahren aikaan Aman ja Bellan kanssa lenkille. ;) Mentiin Alajärvelle jossa Lili teki ennätyksen; se kahlasi vapaaehtoisesti kepin perässä. Tosi huippua! ;') Kyllä se joskus viipottaa sielä vedessä niinkuin Bella. :"D
Lenkki oli melko pitkä ja kotiin oli raskasta kävellä. :))

Bella ja Bellan omistaja tulivat sitten vielä lenkin jälkeen meille. ;) Eka juotettiin koirat sekä itsemme ja sitten käytiin moikkaamassa gerbiilejä. Sen jälkeen mentiin takapihalle. Otin pari onnistunutta kuvaa kun Bella hyppi esteitä. Ja vähän annettiin koirien keskenään riehua kun ite hypittiin trampalla.

Vähäksi aikaa linnoittauduttiin tietokoneelle, mutta pian taas mentiin ulos. Bella ja Lili tulevat nykyään paremmin toimeen. Ne riehuivat, eivätkä ollenkaan olleet "vihaisia". Bella tykkäsi kauheasti meidän jalkapalloista. :D Hypittiin itekkin noita esteitä, kun oon vihdoin löytäny sen toisen pidikkeenki. x'))

Hih, nyt tulee euroviisut. Lili makaa aivan sippinä tuossa sohvalla. Oltiin yli 5h tänään ulkona. Nyt on kyllä unen tarpeessa. :D Itsenikin pitäisi varmaan raahautua nukkuun.

Hih, huomenna agilitytreenit, en malta odottaa. Kello on nyt just 00:00. ;D

Mut, kirjoitellaan taas. ;>

b2xi0.jpg