Olin siis viime sunnuntaina E-hkk:n kisoissa avustamassa, tuloksia laittelin ylös ja toimin ratahenkilö. Paikalla olin aamulla 6:30 ja illalla joskus 21:00 lähdin kotiin. Oli huiman pitkä päivä mutta myös tosi mukava. Ilma oli hyvä vaikka illemmalla oli vähän kylmä. :)

Päivittelin tuossa nyt vähän tuota kalenteria. Meillä siis ensi maanantaina alkaa sekä agility- ja tokokurssit. Lilin juoksut ovat nyt lähestymässä loppujaan joten päästään jo heti ekalla kerralla luultavasti mukaan, toivottavasti sujuu hyvin ;) Ollaan yritetty vähän tokoilla ja kepitellä mutta ei ole oikein onnistunut, koiralla on nyt tuommoinen laiskotteluvaihde päällä.

Tänä vuonna ei siis olla menossa enää kuin ehkä kahteen näyttelyyn, Riihimäelle (jh-koiran ei tarvitse olla pentu) sekä Tervakoskelle junior handleriin. Riihimäelle otan ehkä Lilin, tervakosken aikoihin Lili on varmaan pahimmassa peikkoturkissa joten lainakoiraa etsiskelen. Muita koiria / muita rotuja olisi mukava päästä joskus koettamaan joten olen alkanut jo nyt hakea mahdollista junnukoiraa lainaksi.

Ja ensi kuussa on myös ainakin kahdet mätsärit joihin mennään.

janette ja lili